Vorige edities

2020

KLM Urban Trail Utrecht

2019

KLM Urban Trail Utrecht

2.800 deelnemers en lentezon tekenen voor een prachtige derde editie

Zondag 16 juni werd in Utrecht de derde KLM Urban Trail Utrecht georganiseerd, onderdeel van de KLM Urban Trail Series. 5 km of 10 km hardlopen door historische panden en langs leuke verrassende locaties. Met 2.800 deelnemers en ideale loopomstandigheden was ook de derde editie van de KLM Urban Trail Utrecht een geweldig succes.

 

Foto's Aftermovie Magazine
2018

Utrecht Urban Trail

Meer dan geslaagde tweede editie van Utrecht Urban Trail met 2700 lopers

Wie zondagochtend 10 juni een bezoek bracht aan de Mariaplaats in het centrum van Utrecht trof daar 2700 enthousiaste lopers bij de tweede editie van de Utrecht Urban Trail. In een prachtig voorzomerse zondagochtend was het genieten geblazen voor de deelnemers die door 19 typisch Utrechtse locaties liepen. Op de route lagen filmtheaters, warenhuizen, museums, winkels en zelfs een gevangenis. Naast een parcours van 10 km was er voor het eerst ook één van 5 km.

Foto's Aftermovie
2017

Utrecht Urban Trail

Bijna 3.000 lopers ontdekken de stad Utrecht bij de eerste Urban Trail

Lang verwacht en eindelijk daar. Paasmaandag 17 april was de Utrechtse binnenstad hét decor van de eerste Utrecht Urban Trail. Bijna 3.000 deelnemers liepen een parcours van ongeveer 10 km dwars door 17 locaties waaronder de Stadsschouwburg, Sterrenwacht Sonnenborgh, Domkerk en Gevangenis Wolvenplein. Bij de eerste start door Wethouder Paulus Jansen waren de donkere wolken verdwenen en verscheen zelfs een klein voorjaarszonnetje voor een mooie loopochtend in de Domstad. Een nagenoeg uitverkochte editie en veel enthousiaste reacties tekenen voor een groot succes.

Foto's Aftermovie Magazine
KLM Urban Trail Utrecht: COVID-19 update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de KLM Urban Trail Utrecht en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer