Parcours

Als deelnemer krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van 5 km of 10 km! Het parcours van 5 km is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om ook mee te doen. Bij de 5 km zul je door iets minder locaties en gebouwen lopen dan de 10 km. Je geeft je keuze voor de afstand op het inschrijfformulier aan. Tijdens het lopen kun je in het moment het besluit maken om bij de splitsing op het parcours te kiezen voor de 5 km of de 10 km. Dit staat op de splitsing duidelijk aangegeven. Er wordt één tarief gehanteerd voor de inschrijving, ongeacht welke afstand je loopt. De start en de finish van beide routes is op hetzelfde punt.

LOCATIES

Hieronder vind je binnenkort een overzicht van de locaties die bekend zijn gemaakt. Kom regelmatig terug om te kijken welke locaties aan het parcours zijn toegevoegd.

Centrale Bibliotheek

De echte liefhebber kent de Centrale Bibliotheek in Utrecht natuurlijk al lang. Maar ook voor de rest is dit fantastisch nieuws: op zondag 16 juni lopen we hier doorheen. En oh, vergeet niet af en toe naar boven te kijken want wat je ziet is prachtig!

Hoog Catharijne

Hardlopen door één van de grootste én nieuwste winkelcentra van Nederland! Na jaren van bouwen en verbouwen is het gloednieuwe Hoog Catharijne bijna af. Op zondag 16 juni mogen we hier bij hoge uitzondering doorheen lopen. We kunnen niet wachten.

Stadhuis

Het stadhuis van Utrecht is méér dan een bijzonder en oud stadhuis. De oudste delen komen uit 806. Na 5 eeuwen ziet het gebouw eruit zoals we het nu kennen. Wij gaan via de hoofdingang naar binnen en via de trouwzaal weer naar buiten.

De Utrechter

De Utrechter Stadsbrasserie en Bar omarmt cultuur, muziek, design, bewoners van onze mooie stad en op zondag 16 juni ook honderden lopers. 

Kinepolis Jaarbeurs

Eén van de nieuwe locaties waar we doorheen gaan lopen is Kinepolis Jaarbeurs. De grootste bioscoop van Utrecht en één van de grootste bioscopen van Nederland.

Social Impact Factory Utrecht

In hetzelfde gebouw als de Utrechter zit ook de Social Impact Factory Utrecht. Hier werken, vergaderen en ontmoeten zelfstandige professionals, startups en grote organisaties elkaar. Ben je een beetje een ondernemend type? Neem je visitekaartje dan maar mee.

TivoliVredenburg

Jawel! Ook dit jaar mogen we weer dwars door TivoliVredenburg lopen, hoe gaaf. Je hoeft gelukkig niet door de draaideuren, dus je kunt in volle vaart door het pand en verder naar de volgende locatie.