Parcours en locaties

Voor de KLM Urban Trail Utrecht op Paasmaandag 10 april wordt een supergaaf parcours ontwikkeld. Je kunt kiezen voor een korte route van ongeveer 5 - 6 km of een lange route van ongeveer 10 - 12 km. Vanaf de start ontdek je de binnenstad vol gezellige straten, pleinen, historische gebouwen en andere bezienswaardigheden. 

Stap voor stap maken we alle locaties bekend. Kom regelmatig terug op deze pagina om te zien welke locaties aan het parcours zijn toegevoegd.

Benieuwd welke bezienswaardigheden vorig jaar in het parcours zaten? Bekijk ze hier.

Start: Hoog Catharijne

De start vindt plaats bij Hoog Catharijne. Hoog Catharijne is dé Fashion en Food bestemming van Nederland. Je kunt hier zeven dagen per week terecht bij meer dan 150 winkels en restaurants. Hoog Catharijne is elke dag open én heeft zes koopavonden per week.

Centraal Museum

Het Centraal Museum Utrecht is ook weer in het parcours opgenomen. Ontdek kunst, design, mode en stadsgeschiedenis in het Centraal Museum Utrecht, het oudste stedelijke museum van Nederland. Van de Utrechtse caravaggisten tot Pyke Koch. Van Jan Taminiau tot het indrukwekkende 17e -eeuwse poppenhuis en het beroemde, eeuwenoude Utrechtse schip. Tijdens de KLM Urban Trail Utrecht loop je door de museumtuin en kun je onder andere het bijzondere toegangshek van Couzijn van Leeuwen bewonderen.

Museum speelklok

Op zoek naar een leuke culturele activiteit in het centrum van Utrecht? Kom dan naar Museum Speelklok! Dit museum in Utrecht is een typisch Nederlandse must-see. Hier stap je namelijk in de wondere wereld van de zelfspelende muziekinstrumenten. Laat je verrassen door de vrolijke muziek die vanuit alle hoeken van het museum klinkt.

De Utrechter Stadsbrasserie

Bij De Utrechter en de Social Impact Factory draait alles om impact maken. Dat doen we dankzij onze gasten! Voor zakelijke events, lunch, een uniek dinerconcept, borrels en private dining. Ongekend genieten in het hart van ons stadsie!

JEU de Boules Bar Utrecht

Goed nieuws voor iedereen die tijdens de vakantie in Frankrijk verslaafd is geraakt aan jeu-de-boules: in Utrecht is de eerste jeu de boulesbar met maar liefst twaalf jeu-de-boulesbanen. Dus ben je klaar om je vrienden te verslaan met een potje jeu de boules? Dan ben je hier aan het juiste adres! Naast een spelletje kun je hier ook terecht voor de lekkerste streetfood bites en (speciaal)bieren.

Finish: Moreelsepark

Inschrijving geopend!

Yes! de volgende KLM Urban Trail Utrecht vindt plaats op Paasmaandag 10 april en je kunt nu inschrijven!

Lees meer