Parcours en locaties

De start- en finish bevinden zich bij Moreelsepark. Je kunt kiezen voor een parcours van 5 of 10 kilometer. Hieronder vind je een overzicht van de locaties die bekend zijn gemaakt. Kom regelmatig terug om te kijken welke locaties aan het parcours zijn toegevoegd

Kinepolis Jaarbeurs

Kinepolis Jaarbeurs was vorig jaar een hele gave locatie om doorheen te lopen. Daarom staat de bioscoop op 5 september weer ingetekend op het parcours. Dit jaar loop je ook door grote zaal en het foyer.

Museum Speelklok

Als jij eerder hebt meegelopen met de Urban Trail Utrecht, dan weet je dat muziek altijd een belangrijke rol speelt. In de karakteristieke Buurkerk in het centrum van Utrecht is Museum Speelklok gevestigd. Een museum over zelfspelende muziekinstrumenten. We kunnen het dan ook niet laten om daar doorheen te lopen! Zing mee met volksliedjes uit de Jordaan en ren op muziek van Mozart en Michael Jackson. Dat klinkt als muziek in de oren!

Moreelsebrug

We klimmen een stukje en steken het spoor over via de Moreelsebrug. Met de trappen meegeteld is deze brug 295 meter lang, 10 meter breed en ruim 8 meter hoog. Vergeet niet te genieten tijdens dit stuk van de route, want de brug biedt een magistraal uitzicht over Utrecht CS. Niet te lang, want aan het einde van de brug ben je bijna bij de finish.

Inschrijving KLM Urban Trail Utrecht geopend

De inschrijving is geopend. De vierde editie vindt plaats op zondag 5 september 2021. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.