Inschrijving vierde editie KLM Urban Trail Utrecht is geopend

images

Na drie succesvolle edities staat op zondag 22 maart 2020 alweer de vierde editie van de KLM Urban Trail Utrecht gepland. Opnieuw kunnen deelnemers een uniek parcours ervaren, dat hen door tal van markante en iconische gebouwen in Utrecht leidt. Utrecht is de eerste KLM Urban Trail van 2020. In totaal zijn er 12 steden waar de KLM Urban Trail Series in 2020 worden georganiseerd. Sportievelingen kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 10 km en kunnen zich vanaf vandaag inschrijven.

“Ook dit jaar combineren we de leukste locaties van voorgaande edities met verrassende nieuwkomers. Zo lopen we dit jaar weer door het altijd sfeervolle Tivoli en de moderne Kinepolis Jaarbeurs bioscoop. Daarnaast brengen we voor het eerst een bezoek aan de Volksbank.’’, zegt Remco Bruijns, organisator van de KLM Urban Trail Utrecht. “Geleidelijk aan zullen we alle locaties en het volledige parcours bekendmaken.”

Twee afstanden en startwave keuze
Deelnemers krijgen ook deze editie de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 km of 10 km. Op deze manier kan iedereen genieten van deze prachtige KLM Urban Trail. Deelnemers kunnen op het parcours kiezen of ze 5 km of de 10 km lopen. Beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie. Daarnaast kunnen de deelnemers voor het eerst aangeven in welke wave ze willen starten. De deelnemers worden na hun inspanning beloond met een ontbijt en een unieke medaille.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf vandaag op klmurbantrailutrecht.nl. Door de populariteit van het sportevenement wordt aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven.

KLM trotse titelsponsor van de Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running en titelsponsor van de KLM Urban Trail Series: 12 runs per jaar door verschillende steden in Nederland. Elke KLM Urban Trail laat hardlopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.