Inschrijving voor vernieuwde KLM Urban Trail Utrecht is geopend

images

Op zondag 16 juni vindt de derde editie van de KLM Urban Trail Utrecht plaats. Opnieuw kunnen deelnemers proeven van een uniek parcours dat hen door tal van markante gebouwen in Utrecht leidt. Naast een parcours van ongeveer 10 km, is er ook weer een parcours van 5 km. Sportievelingen kunnen zich vanaf vandaag inschrijven.

“Dit jaar brengen we het beste van het parcours van 2017 en 2018 samen in één parcours, aangevuld met heel wat nieuwe verrassende locaties. Zo lopen we dit jaar weer door de prachtige Centrale Bibliotheek en het geheel vernieuwde Hoog Catharijne om voor het eerst dit jaar de oversteek te maken richting Lombok.”, zegt Remco Bruijns, organisator van de KLM Urban Trail Utrecht. “Geleidelijk aan zullen we alle locaties en het parcours bekendmaken.”

Twee afstanden
Deelnemers krijgen ook deze editie de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 km of 10 km. Op deze manier kan iedereen genieten van deze prachtige Urban Trail. Deelnemers kunnen op het parcours bij de splitsing kiezen of ze voor de 5 km of de 10 km gaan. Beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie. Na de finish wacht de deelnemers een ontbijt en een unieke medaille.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf vandaag op www.klmurbantrailutrecht.nl. Door de populariteit van het sportevenement wordt er aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven.  

KLM trotse titelsponsor van de Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, gezond, duurzaam én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Als supporter van hardlopen is KLM titelsponsor van de KLM Urban Trail Series: 13 runs per jaar door verschillende steden in Nederland. Elke KLM Urban Trail laat lopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

KLM Urban Trail Utrecht: COVID-19 update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de KLM Urban Trail Utrecht en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer