Inschrijven

De organisatie heeft zojuist - donderdag 12 maart 12.00 uur - besloten om de KLM Urban Trail Utrecht (22 maart) te verplaatsen naar een datum later in dit jaar.

ONLINE INSCHRIJVEN

Ook in 2020: 2 afstanden van ongeveer 5 en 10 km. Lees hier meer.

Tarief inclusief ontbijt    € 26,50
Daginschrijving    € 30,00


GROEPSINSCHRIJVING

Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Dat kan! Van 10 personen tot maximaal 50 personen kun je je inschrijven voor € 26,50 per persoon.

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door.

Aanmaken van een team/groep

Meedoen aan een team/groep

T-SHIRT

Voor de vierde KLM Urban Trail Utrecht wordt er een een functioneel hardloopshirt ontworpen. 

DEELNAMEPAKKET

In de inschrijving is het volgende inbegrepen:

- Startnummer
- Naam op je startnummer
- Een uniek en verrassend parcours van ongeveer 5 km of 10 km
- Een medaille na de finish
- Een heerlijk ontbijt na de finish
- Gratis tassenafgifte
- Verzorgingspost op ongeveer 5 km

Extra opties:
MyEnergyLab Trainingsschema. Speciale prijs: € 5,00 voor een trainingsschema van 8 tot 24 weken (normale prijs: € 1,- per week). Je ontvangt binnen een week je persoonlijk inlogcode.

START IN WAVES

Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen, zullen de deelnemers in waves vertrekken. Als deelnemer kun je bij jouw inschrijving zelf kiezen in welke wave je wilt starten. Wil je later wijzigen van wave dan kun je dit zelf aanpassen in jouw account (in de bevestigingsmail heb je het wachtwoord van jouw account ontvangen) mits de andere wave nog niet is uitverkocht. Wijzigen van wave kan tot en met twee weken voor het evenement, hierna is het niet meer mogelijk om in een andere wave te starten.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Door inschrijving verklaar je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.

KLM Urban Trail Utrecht: COVID-19 update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de KLM Urban Trail Utrecht en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer