Goed voorbereid aan de start

Alle handige informatie op één pagina

  • Start & Finish: Mariaplaats
  • Aantal locaties: 19
  • Verzorgingspost: 4,8 km

Aanstaande zondag ligt een nieuw parcours voor jullie klaar. De start en finish is gelegen bij Mariaplaats. Je kunt kiezen tussen 10 km en 5 km. Indien je van afstand wilt wijzigen hoef je dat niet bij ons aan te geven. Bekijk alvast alle locaties om een beeld te krijgen van de route. 

PROGRAMMA

Tijd Activiteit Locatie 
08.00 – 10.50 uur Ophalen startnummers Mariaplaats
09.30 uur Startwave 1 Mariaplaats
09.50 uur Startwave 2 Mariaplaats
10.10 uur Startwave 3 Mariaplaats
10.30 uur Startwave 4 Mariaplaats
10.50 uur Startwave 5 Mariaplaats
10.00 uur Aanvang ontbijt Mariaplaats
13.00 uur +/- Finish laatste loper, einde ontbijt Mariaplaats

 

INSCHRIJVING GESLOTEN

Alle startnummers zijn uitverkocht. 

UITLEG STARTWAVES

Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen tijdens de Utrecht Urban Trail zullen de deelnemers in waves vertrekken tussen 09.30 en 10.50 uur.

De indeling in waves gebeurt door de organisatie. Met je toegewezen wave kun je steeds in een latere wave starten, maar nooit in een vroegere wave. Als je met vrienden wil samenlopen die een andere wave hebben, kunnen jullie samen starten in de toegewezen wave die het laatste start.

Evenementenlocatie - Mariaplaats

Op de Mariaplaats kun je vanaf 8:00 uur jouw startnummer ophalen, vragen stellen, shirt ophalen (indien besteld) en je tas achterlaten. Op de Mariaplaats finish je na ongeveer 5 of 10 km. Daar ontvang je jouw verdiende medaille en een lekker ontbijt. Bekijk hieronder de looproute naar de start op de Mariaplaats.

 

Weersverwachting + kledingtips

Vanochtend ziet het weer er in Utrecht uitstekend uit. Er is eerst nog veel lage bewolking aanwezig, maar in de loop van de ochtend komt de zon vaker tevoorschijn en het blijft lekker droog. De temperatuur loopt op van 19° om 9:00 uur naar 23° om 13:00 uur. Er waait een matige noordenwind, windkracht 3. De luchtvochtigheid daalt in de loop van de ochtend naar zo'n 60% rond het middaguur.

 

Kleed je niet te warm aan en zorg dat je van te voren voldoende drinkt. Er is een tapwaterpunt aanwezig op Mariaplaats.

Verzorgingsposten

Er staat een verzorgingspost op ongeveer 5 km. Hier wordt water aangeboden. Op het 5 km parcours is geen verzorgingspost onderweg. Drink altijd voldoende water in de dagen voorafgaande aan het evenement.

Fietsen

Kom je uit Utrecht, kom dan op de fiets naar de Mariaplaats. De bewaakte fietsenstalling Utrecht Zadelstraat opent speciaal haar deuren om 8:00 uur. De fietsenstalling is gevestigd op Mariaplaats 2. Zie onderstaand kaartje.

Openbaar Vervoer

Wij adviseren om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Utrecht Centraal ligt op 500 meter lopen van Mariaplaats. Plan jouw reis op 9292.nl. Op onderstaand kaartje vind je de makkelijkste looproute naar Mariaplaats vanaf Utrecht Centraal. 

Auto

Q-Park La Vie

Op loopafstand 700 meter van de Mariaplaats ligt Q-Park La Vie. Hier kun je vooraf voor een speciaal tarief van € 7,50 een parkeerticket reserveren. Op onderstaand kaartje vind je de makkelijkste looproute naar de Mariaplaats vanaf Q-Park La Vie. Parkeergarage Springweg is in verband met de start van de Utrecht Urban Trail slecht bereikbaar. Wij adviseren daarom geen gebruik te maken van parkeergarage Springweg.