FAQ's

De veelgestelde vragen hieronder zijn bedoeld om de meest voorkomende vragen van deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de organisatie. Wij vragen je vriendelijk om ons antwoord af te wachten en jouw vraag niet nogmaals te stellen.

KLM Urban Trail Series richt zich op 2021.

Alle evenementen van de KLM Urban Trail Series voor 2020 zijn vanwege de coronacrisis definitief geannuleerd. De blik wordt nu volledig gericht op 2021. De aangeschafte startbewijzen en t-shirts in 2020 blijven geldig voor 2021 (Amsterdam, Breda, Groningen, Leeuwarden en Utrecht). Zodra de nieuwe data bekend zijn, worden deze via de officiële kanalen gecommuniceerd. Mocht het evenement geen doorgang kunnen vinden, zullen we ons gaan beraden over hoe we onze deelnemers op gepaste wijze tegemoet kunnen komen. We zullen alle deelnemers direct informeren via onze social media kanalen, website en e-mail wanneer er meer informatie bekend is.

Wat als ik niet kan deelnemen op de nieuwe datum?
Gezien de uitzonderlijke omstandigheden rondom COVID-19 bieden we alle individueel ingeschreven en betalende deelnemers de mogelijkheid om hun startbewijs zonder extra kosten over te dragen (via ons vraag en aanbod-platform). Mocht je jouw startbewijs via dit platform niet kunnen overdragen, kun je er ook voor kiezen jouw startbewijs nog even te behouden en later nogmaals aan te bieden. Indien je bent ingeschreven als onderdeel van een groep of business team kun je deze niet annuleren. De teamcaptain kan jou uit het team verwijderen en een nieuwe deelnemer uitnodigen.

FAQ's