Event info

KLM URBAN TRAIL UTRECHT

De KLM Urban Trail Utrecht is een unieke loopervaring door de stad. Een bijzondere ontdekkingstocht waar sportiviteit, cultuur en architectuur samenkomen.

De KLM Urban Trail Series is een populair concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke- en stedelijke verkenningsloop door o.a. gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Kortom, plekken waar je (bijna) nooit komt.

Let op! Deze pagina bevat informatie over de KLM Urban Trail Utrecht 2023. In aanloop naar het volgende evenement zal de website aangepast worden.

PROGRAMMA PAASMAANDAG 10 APRIL

Tijd Activiteit
Vanaf 08:30 uur Evenemententerrein open (start muziek, nummers afhalen, tassenafgifte open, catering open)
08:30 – 13:00 uur Gratis tassenafgifte op vertoon van startnummer
09:30 uur Startwave 1
09:45 uur Startwave 2
10:00 uur Startwave 3
10:15 uur Startwave 4
10:30 uur Startwave 5
13:00 uur +/- Finish laatste deelnemer

Onder voorbehoud van wijzigingen.

STARTEN IN WAVES


Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen, vertrekken de deelnemers in waves.

  • Je kunt tijdens het inschrijven zelf kiezen in welke wave je wilt starten;
  • Wil je wijzigen van wave, dan kun je dit zelf aanpassen (mits de gewenste startwave nog niet is uitverkocht) via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving;
  • Wijzigen van wave kan tot twee weken voor het evenement, hierna is het niet meer mogelijk om in een andere wave te starten.

REIZEN

Plan je reis ruim van tevoren. De start en de finish liggen vlak bij elkaar.  
In het Moreelsepark kun je vanaf 08.30 uur o.a. jouw startnummer en bestelde shirt ophalen en tas achterlaten. Hier finish je ook, waarna je jouw welverdiende medaille en een een tasje met drinks & bites ontvangt. Onze DJ en speaker zorgen voor een goede sfeer!

We starten bij Hoog Catharijne, aan de Rijnkade. De finish is in het Moreelsepark. Het Moreelsepark dient daarbij ook als het evenemententerrein voor de KLM Urban Trail Utrecht. Hier kun je jouw tassen afgeven en de startnummers en het shirt ophalen. 

We adviseren om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te reizen en gebruik te maken van de gratis tassenafgifte. Plan jouw reis op 9292.nl.

  • Kom je uit Utrecht, kom dan op de fiets naar Hoog Catharijne Rijnkade. De fietsenstalling Utrecht Centraal Stationsplein ligt op loopafstand. Let op bij deze fietsenstalling dien je wel in het bezit te zijn van een OV Chipkaart.
  • Utrecht Centraal ligt op 200 meter lopen van de start en finish.
  • Kom je met de auto, dan kun je (betaald) parkeren in Interparking Hoog Catharijne, dit is in de buurt van de start en finish locaties.

STARTLOCATIE