Event info

PROGRAMMA

Tijd Activiteit
09.30 uur - 09:45 uur Starttijd 1 
09.50 uur - 10:05 uur Starttijd 2 
10.10 uur - 10:25 uur Starttijd 3 
10.30 uur - 10:45 uur Starttijd 4 
10.50 uur - 11:05 uur Starttijd 5

Onder voorbehoud van wijzigingen.

STARTEN IN TIJDSBLOKKEN


Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen, vertrekken de deelnemers in tijdsblokken.

  • Je kunt tijdens het inschrijven zelf kiezen welke tijd je wilt starten;
  • Wil je wijzigen van tijd, dan kun je dit zelf aanpassen (door in te loggen op jouw account), mits de gewenste starttijd nog niet is uitverkocht;
  • Wijzigen van starttijd kan tot twee weken voor het evenement, hierna is het niet meer mogelijk om in een ander tijdsblok starten.

REIZEN

Plan je reis ruim van tevoren en gun jezelf genoeg tijd om op tijd te komen. De start en finish bevinden zich bij Moreelsepark. Hier kun je vanaf 08.30 uur o.a. jouw startnummer en bestelde shirt ophalen en tas achterlaten. Hier finish je ook, waarna je jouw verdiende medaille en lekkere ontbijt ontvangt. Onze DJ en speaker zorgen voor een goede sfeer!

Wij adviseren om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te reizen en gebruik te maken van de gratis tassenafgifte. Plan jouw reis op 9292.nl.

  • Kom je uit Utrecht, kom dan op de fiets naar Moreelsepark. De bewaakte Fietsenstalling Utrecht Centraal Stationsplein ligt op loopafstand. Let op bij deze fietsenstalling dien je wel in het bezit te zijn van een OV Chipkaart.
  • Utrecht Centraal ligt op 200 meter lopen van Moreelsepark.
  • Kom je met de auto, dan kun je (betaald) parkeren in Interparking Hoog Catharijne in de buurt van de Moreelsepark

STARTLOCATIE

KLM Urban Trail Utrecht 2022

Goed nieuws. Je kunt je nu inschrijven voor de editie in 2022.

Lees meer