Bereikbaarheid

Plan je reis van tevoren en gun jezelf genoeg tijd om op tijd te komen. Zo kun je op de dag van het evenement ontspannen naar Utrecht toe reizen. Op deze pagina vind je informatie over belangrijke tijden, openbaar vervoer, parkeren en looproutes naar de start- en van de finishlocatie. Wij adviseren iedereen om met de fiets of het openbaar vervoer te komen.

Belangrijke tijden

Tijd Activiteit
08.00 - 10.30 uur Ophalen startnummers
09.30 uur Startwave 1
09.50 uur Startwave 2
10.10 uur Startwave 3
10.30 uur Startwave 4
10.50 uur Startwave 5
10.00 uur Aanvang ontbijt
13.00 uur +/- Finish laatste loper, einde ontbijt

Onder voorbehoud van wijzigingen.

Evenementenlocatie - Mariaplaats

Op de Mariaplaats kun je vanaf 8:00 uur jouw startnummer ophalen, vragen stellen, shirt ophalen (indien besteld) en je tas achterlaten. Op de Mariaplaats finish je na ongeveer 5 of 10 km. Daar ontvang je jouw verdiende medaille en een lekker ontbijt. Bekijk hieronder de looproute naar de start op de Mariaplaats.

Bekijk hier de bewonersbrief voor de Mariaplaats.

 

Fietsen

Kom je uit Utrecht, kom dan op de fiets naar de Mariaplaats. De bewaakte fietsenstalling Utrecht Zadelstraat opent speciaal haar deuren om 8:00 uur. De fietsenstalling is gevestigd op Mariaplaats 2. Zie onderstaand kaartje.

Openbaar Vervoer

Wij adviseren om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Utrecht Centraal ligt op 500 meter lopen van Mariaplaats. Plan jouw reis op 9292.nl. Op onderstaand kaartje vind je de makkelijkste looproute naar Mariaplaats vanaf Utrecht Centraal. 

Auto

Q-Park La Vie

Op loopafstand 700 meter van de Mariaplaats ligt Q-Park La Vie. Hier kun je vooraf voor een speciaal tarief van € 7,50 een parkeerticket reserveren. Op onderstaand kaartje vind je de makkelijkste looproute naar de Mariaplaats vanaf Q-Park La Vie. 

Interparking Springweg
Parkeergarage Springweg is in verband met de start van de Utrecht Urban Trail slecht bereikbaar. Wij adviseren daarom geen gebruik te maken van parkeergarage Springweg.