Goed voorbereid aan de start

Sta goed voorbereid aan de start van de eerste Utrecht Urban Trail. Hier lees je alles wat je moet weten over het programma, parcours, startwaves en (openbaar) vervoer voor paasmaandag 17 april.

PROGRAMMA 17 APRIL

Tijd Activiteit Locatie
08.00 – 10.30 uur     . Ophalen startnummers Janskerk
09.30 uur Startwave 1 Janskerkhof
09.50 uur Startwave 2 Janskerkhof
10.10 uur Startwave 3 Janskerkhof
10.30 uur Startwave 4 Janskerkhof
10.50 uur Startwave 5 Janskerkhof
10.00 uur Aanvang ontbijt Janskerkhof
13.00 uur +/- Finish laatste loper, einde ontbijt     . Janskerkhof

 

Om fijn en verantwoord door de straatjes, op de trapjes en door de gebouwen te lopen, starten de deelnemers in 5 startwaves met daartussen een korte pauze.

Ophalen startnummers

Vanaf 8.00 uur kun jij jouw startnummer ophalen bij de helpdesk in de Janskerk. Deelnemers ontvangen per mail de indeling van de startwaves met de bijbehorende starttijd. Houd deze mail bij de hand (uitgeprint of op jouw smartphone) bij het ophalen van jouw startnummer. Mocht je geen mail ontvangen hebben, bekijk dan de mailbox met ongewenste mail/ spam. Niet ontvangen? Neem jouw bevestigingsmail mee. Als je samen met een vriend(in) wil lopen, start dan samen in een latere wave. Dit hoef je niet vooraf bij de helpdesk te wijzigen.

Uitleg startnummer

  • Startwave – Het bolletje rechtsboven geeft jouw startwave en starttijd aan.
  • Shirt – Een afbeelding van een shirt (linksonder) laat zien dat jij een shirt hebt besteld. Dit shirt kun je ophalen door jouw naam op te geven. Indien je vooraf geen shirt hebt besteld, maar wel graag een shirt wilt. Stuur ons dan een mail.
  • Ontbijt – Het ontbijt ontvangt elke deelnemer na de finish bij de ontbijtstand.
  • Medisch paspoort – Vul aan de achterzijde jouw medisch paspoort in zodat de organisatie in geval van calamiteiten adequaat kan handelen.

Belangrijk

  • De deelnemers worden over de startwaves verdeeld op basis van hun startnummer;
  • De verdeling van de startwaves wordt toegekend door de organisatie;
  • Je mag altijd in een latere wave starten om samen met een vriend of vriendin te lopen;
  • Je wordt enkel in een startwave geplaatst als je ingeschreven en betaald hebt.

PARCOURSKAART

Bekijk hier de hele parcourskaart van de eerste Utrecht Urban Trail. 17 gebouwen en unieke plekjes over een parcours van ongeveer 10 km.

BEREIKBAARHEID NAAR DE JANSKERK

Fiets

Voor fietsers is de Janskerk uitstekend te bereiken. Er zijn fietsenstallingen aanwezig.

Openbaar vervoer

Mensen zonder fiets raden wij zoveel mogelijk aan om met het openbaar vervoer te komen. Vanaf NS Station Utrecht Centraal is het ongeveer 15 minuutjes lopen door de stad naar de Janskerk. Plan jouw reis op www.ns.nl of www.9292.nl. Volg onderstaande map voor de kortste route.

Fietsen

Fietsen mogen worden geparkeerd bij het Janskerkhof.

Auto

Het wordt afgeraden om de auto in het centrum te parkeren. Mocht je toch met de auto komen, onderstaand een overzicht van de parkeergarages in de stad.

GRATIS TASSENAFGIFTE

Paasmaandag is er gratis tassenafgifte (open van 08.00 tot 13.00 uur) voor deelnemers. Zorg dat je tijdig jouw tas weer ophaalt. Er is geen kleedgelegenheid aanwezig.

VERZORGING ONDERWEG

Er staan verzorgingsposten op ongeveer 5 km en bij de finish. Hier wordt water aangeboden.

ONTBIJT EN MEDAILLE

Direct na jouw finish kun je in het uitloopgebied jouw gratis ontbijt ophalen die je samen met vrienden en vriendinnen kunt opeten. Alle finishers krijgen na afloop ook een uniek medaille.

WEERSVERWACHTING (ED ALDUS)

Het is wisselend bewolkt en er bestaat kans op een bui. De droge perioden hebben duidelijk de overhand. De kans op een bui bedraagt op dit moment 40%. De dag begint met een temperatuur van 5 graden en rond het middaguur is het een graad of 10. De luchtvochtigheid daalt van 86% om 8 uur naar 66% om 12 uur. Er waait een tot matig toenemende noordwestenwind, windkracht 3. Prima weer voor een Urban Trail loop!

Temperatuur Bovenlichaam Onderlichaam Accessoires
11 tot 16°C Shirt / longsleeve Short / (driekwart) tight  Neem je telefoon mee
5 tot 10 °C Longsleeve, evt. mouwloze basislaag Tight

UTRECHT URBAN TRAIL SHIRT

Een afbeelding van een shirt op jouw startnummer laat zien dat jij een RUN 030-shirt hebt besteld. Dit shirt kun je bij de helpdesk ophalen. Nabestellen kan door jouw gegevens door te geven.

PREVIEW MEDAILLE

VEEL LOOPPLEZIER!